In het Virtual Dedicated overzicht ziet u alle virtuele servers die zijn geregistreerd onder uw debiteurennummer. Daarnaast heeft u hier de mogelijkheid om uw VDS te managen.

TrueCare

U benadert het Virtual Dedicated overzicht via TrueCare.

  • log in op TrueCare;
  • ga naar Hosting (links in de menubalkhttps://manual.true.nl/wp-admin/post.php?post=586&action=edit);
  • klik op Virtual Dedicated.

virtual dedicated: overzicht
Wat u allemaal met dit overzicht kunt doen, hangt af van het type dienst dat u afneemt bij True. Neemt u SLA Bronze of hoger af bij True dan staan hier de gegevens met betrekking tot uw virtuele servers voor u ingevuld en is het overzicht voornamelijk informatief. U ziet per server de hostname, het niveau van de Service Level Agreement, het aantal CPU’s, de hoeveelheid memory en wat de status van de server is. Klikt u op de Hostname van een server dan ziet u nog meer details. Bijvoorbeeld welke typen monitoring True voor u heeft ingesteld. Tevens ziet u onderaan het overzicht snelkoppelingen naar¬†bandbreedtegrafieken, storage-accounts en de monitoringsstatus.

Beheert u uw eigen omgeving (en neemt u dus geen SLA af op de betreffende server) dan kunt u hier ook uw server starten, stoppen en herstarten. Daarnaast is het mogelijk om gemakkelijk in te loggen op de console van uw server door op connect te klikken.